Artyfact 25 maart

Vandaag zijn maatschappelijke problemen zodanig complex geworden dat het essentieel is om over verschillende wetenschappelijke disciplines samen te werken. Om die reden werd een drietal jaar geleden de denktank Eleni opgericht, een denktank die de ambitie heeft om marktwerking, innovatie, ecologie en sociale rechtvaardigheid meer met elkaar in overeenstemming te krijgen. Daar stopt het echter niet bij. Om je boodschap duidelijk te maken, moet wetenschapscommunicatie op uiteenlopende manieren kunnen gebeuren.

Daarom organiseren we op zaterdagavond 25 maart 'ARTYFACT', een eerste joint-event met de bekende fotograaf Christian Clauwers, waarbij hij zijn exclusieve werk over klimaatverandering zal exposeren en waarbij we vanuit de denktank prof. dr. Jana Asselman en Joannes Laveyne, onder begeleiding van Nicolas Van Hoecke (International Polar Foundation), aan het woord zullen laten over de effecten van klimaatverandering en hoe we deze problemen kunnen mitigeren. Aansluitend volgt een receptie. Inkom is slechts 20 euro. Locatie: Zeberg Fine Art, Vleminckstraat 3, 2000 Antwerpen.

Wil je ons steunen? Schrijf je dan in voor dit event (info@zeberg.com voor 23/03), deel dit event in je netwerk of doneer.

ARTYFACT